Hot Stone massage

   
Hot Stone Massage is een heerlijke massage door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën.

Hot Stone Massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Deze stenen hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. Door de vulkanische oorsprong van iedere steen hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden.

De werking van de stenen is ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam.

Zoals bij alle behandelingen van Sportmassage Maassluis wordt er ook tijdens een Hot Stone Massage de tijd voor u genomen en voelt u zich na afloop volledig ontspannen.

Zijn een goede reden om een Hot Stone Massage te ondergaan, maar het is ook een goede behandeling om je lichaam gewoon te verwennen.

Kortom... Hot Stone Massage is alweer een goede reden om een afspraak te maken bij: Sportmassage Maassluis.